Odvetniki

Odvetnica Alojzija Slava Alič je ustanoviteljica in vodja odvetniške družbe. Diplomirala je na Pravni fakulteti v Ljubljani leta 1984 in let 1988 opravila pravosodni izpit. Na strokovnem področju preferira civilno, gospodarsko, odškodninsko in izvršilno pravo, še posebej se angažira na področju nepremičninskega prava in gradbenih zadev.

Odvetnik Metod Kovač je ustanovitelj družbe. Diplomiral je na Pravni fakulteti v Ljubljani leta 1974. Svoje bogate izkušnje je pridobival na Ministrstvu za zunanje zadeve in kot vodja Službe pravne pomoči v Emoni. Sedaj je v odvetniški družbi predvsem kot svetovalec, preferira pa na področju civilnega, stvarnega in delovnega prava.

Odvetnica Lucija Kovač je diplomirala na Pravni fakulteti v Mariboru leta 2002. V Odvetniški pisarni Alič & Kovač o.p., d.o.o. je delala že kot pripravnica in odvetniška kandidatka. Svoje izkušnje si je nabirala tudi na DURS-u. Dela na civilnem, upravnem in kazenskem področju.

Poleg odvetnikov vam je v naši pisarni vedno na voljo odvetniški pripravnik Rok Rus, ki med drugim skrbi tudi za ažurnost na strokovno tehničnem področju.